I.v.m. de nieuwe coronamaatregelen vragen we u voor uw bezoek te bellen met ons kantoor en is het verplicht een mondkapje in ons kantoor te dragen.

U bent welkom op ons kantoor in Kerkdriel!

Wonen & Welzijn vanaf 1 maart ook in Kerkdriel

Ook in Kerkdriel is het onze passie en ambitie om u te helpen met al uw financiële vragen. We helpen u graag zodat u ongestoord en financieel ontspannen kunt leven. Maar ook het voorkomen en oplossen van problemen op gebied van uw financiën is onze zorg. Dit doen we met een club getalenteerde medewerkers vanuit Ammerzoden maar vanaf 1 maart 2021 ook vanuit Kerkdriel en Tilburg.

Wilt u weten of u goed verzekerd bent? Of wilt u advies op gebied van hypotheken? U vindt ons op het volgende adres in Kerkdriel: Kerkstraat 22A, 5331 CE  Kerkdriel

Maak afspraak

Wat onze klanten over ons zeggen

We staan achter onze dienstverlening omdat we weten dat deze goed is. Maar we willen graag dat deze goed blijft en daarom vragen we onze klanten om ons te beoordelen op basis van onze dienstverlening. Hier ons beoordelingscijfer.

Je voelt je begrepen, afspraken ook in de avond. Eerlijk, duidelijk advies. Henk van Venrooy heeft/neemt tijd voor jouw persoonlijke situatie.

Anoniem

Duidelijke gesprekken, ondanks Covid-19 altijd goed bereikbaar geweest. Chris en collega’s hebben de tijd voor je en het is geen enkel probleem om een afspraak te plannen. Chris is eerlijk en heeft goed geluisterd naar wat mijn wensen en mogelijkheden zijn rondom het afsluiten van een hypotheek.

Chantal m.

Heel goed en duidelijk advies ontvangen. En uiteindelijk ook een huis kunnen kopen.

Biirgit

Begin dit jaar zijn wij geholpen door Kevin bij het kiezen van onze hypotheek. Hij heeft ons erg goed geholpen door op een duidelijke manier uitleg te geven over onze financiële situatie en daarbij een keuze te maken in een voor ons passende hypotheek. Echt een advies op maat. Kevin is eerlijk en betrouwbaar hierin en komt zijn afspraken na! Wij zullen hem zeker opnieuw vragen indien dat voor ons van toepassing is. En bevelen hem ook bij anderen zeker aan.

Kim

Kevin heeft naast een goed advies, ook naar onze klantwens geluisterd. Daar waar situaties dreigde te escaleren heeft hij ons altijd een helpende hand aangereikt.
Nu zijn we zover, bijna gaan wij onze hypotheek oversluiten en kunnen wij nog meer gaan genieten van onze woning.
Kevin hebben wij als een integer mens leren kennen, oprecht en eerlijk.

Wendy

Wij zijn starters en waren dus nog onbekend met een hypotheek en alles wat daarbij komt kijken. Jochem heeft het ons super goed uitgelegd, ook op de manier dat wij het snapte. Daarnaast was hij altijd bereikbaar voor vragen, zelfs in de avonduren.

J. van Zeelst

Klant- mensgericht, meedenkend, geduldig, vindingrijk, kundig en bovenal een prettig mens.

Marti en Hans

Henk gaf goede uitleg en luisterde naar mijn behoeftes. Heeft me ook hierin goed geholpen tot het einde toe!

Anjali

Van een vrijblijvend eerste gesprek, naar een vertrouwde adviseur voor nu en in de toekomst. Zeer tevreden!

HB

Super geholpen door Henk van Venrooij! Zeker een aanrader!
Echt top service, altijd bereikbaar, denkt met je mee, snel schakelen en gaat vooral op z’n doel af met succes! Bedankt Henk!

Roxy Johnstone

Met mijn adviseur Chris Jansen van Wonen & Welzijn Ammerzoden heb ik het gehele traject goed contact. Hij is vakbekwaam en pakt snel door, wat ik zelf erg prettig vind. In het afspraak maken voor een meeting is Chris erg flexibel, een keer ’s avonds afspreken is geen probleem. Chris is altijd te bereiken, binnen no-time heb je een antwoord van hem. Zal ik hem aanbevelen? Ja zeker!

Wim p.

Henk van Venrooij was echt goed bezig, heeft hard gewerkt om voor ons goede mogelijkheden vinden om huis te kopen.

Magdalena

Uitstekende bescherming tegen zo laag mogelijke kosten. Ouderwetse service!

>>Lees meer

Het is nu of nooit! 80% van alle hypotheken kan beter. Door de superlage rentes kan jij ook besparen op jouw hypotheek. Ook voor het kopen van een huis is dit het ideale moment.

>>Lees meer

Wij blijven wel! Gun jouw spaargeld een gunstige rente. Fijne bank met uitstekende tarieven!

>>Lees meer

Er bestaan veel misverstanden over de verdeling van een nalatenschap wanneer één van de partners overlijdt. Het merendeel van de vijftigplussers denkt dat de afwikkeling van een erfenis in Nederland prima bij wet geregeld is. Maar niets is minder waar.

>>Lees meer

Verzekeringen
Hypotheken
Regiobank
Erfrecht
Makelaardij

Een huis kopen of verkopen? Wij werken intensief samen met Makelaarsoord. U kunt rechtstreeks contact opnemen. Zij helpen u graag.

>>ga naar makelaarsoord.nl