Waar spaart u voor?

Voor een nieuwe auto, mooie vakantie of ‘het geval dat’. Waar u ook voor spaart, één ding is zeker: sparen geeft een goed gevoel. RegioBank helpt u bij het sparen. Met goed advies van uw Zelfstandig Adviseur en handige tips om nét dat beetje meer over te houden aan het eind van de maand.

Voor ieder spaardoel een oplossing

Sparen voor uzelf

Sparen voor later bijvoorbeeld als aanvulling op uw pensioen of om een reservepotje op te bouwen. Snel en eenvoudig. Sparen zoals u dat wilt.

Sparen voor uw huis

Sparen voor een startkapitaal voor uw toekomstige huis. Of sparen voor de aflossing van uw hypotheek tegen een variabele rente.

Uw kind leren sparen

Sparen voor de toekomst van uw kind kan met Zilvervloot Sparen. Met een variabele premie en een mooie premie. Uw kind zelf leren sparen kan met JongWijs. Stap voor stap leert uw kind omgaan met geld. Zo wordt uw kind in zijn of haar eigen tempo wijzer in geldzaken.

Sparen is net zo leuk als kopen

Een geweldig moment: na maanden sparen kunt u eindelijk die verre vakantie boeken. Maar wist u dat het spaarproces zelf net zo leuk is als het kopen van het ticket? Dat blijkt uit onderzoek. Hoe concreter uw spaarwens, hoe leuker het is om geld opzij te leggen. Een mooie reden om vandaag nog extra te sparen, toch?

Volg uw spaarwens online

In de Mobiel Bankieren app en via Internet Bankieren kunt u voor ieder doel uw eigen spaarpot aanmaken. Bijvoorbeeld voor uw pensioen of de kleinkinderen. Per spaarwens stelt u in hoeveel u elke maand wilt inleggen. Zo heeft u altijd overzicht, zelfs als u voor meerdere dingen tegelijk spaart. Handig!

Vraag het uw Zelfstandig Adviseur

Soms kunt u wel wat persoonlijk spaaradvies gebruiken. Bijvoorbeeld als u voor grote dingen spaart, zoals uw pensioen, een nieuw huis of uw kleinkinderen. Op zo’n moment is het fijn om een Zelfstandig Adviseur te hebben. Hij of zij helpt u graag met tips en adviezen om uw spaarwens nog sneller in vervulling te laten gaan.