Stichting High Five

High Five wil mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven in de maatschappij door lokaal samen te werken. De dagbestedingslocatie waar dit plaatsvindt is toe aan renovatie. Hier wordt nu geld voor ingezameld. Stichting High Five kan uw hulp heel goed gebruiken. Met uw hulp kunnen zij de keuken renoveren en pellet kachels aanschaffen zodat zij iedereen uit de buurt een warm welkom kunnen blijven geven op de dagbestedingslocatie. Daarom zijn donaties meer dan welkom. Wonen & Welzijn is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en steunt dit prachtige project. Klik voor meer informatie op onderstaande link of scan de QR-code:

www.samenvoordebuurt.nl/highfive

U kunt bij ons terecht voor uw bankzaken

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom u bij RegioBank goed zit

Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat u prettig kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor u én uw buurt. Zodat die blijft groeien en bloeien. Welkom bij RegioBank, de buurtzame bank.

Hoge waardering van klanten

In recent onderzoek van de Consumentenbond gaven onze klanten RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daar zijn we erg trots op. Net als op de titel Klantvriendelijkste Bank van Nederland, natuurlijk. Toch fijn, omdat bij ons alles draait om persoonlijk klantcontact.

Maak een afspraak