Direct contact: 073-611 23 56
Regiobank - Ammerzoden - Wonen & Welzijn

Kan ik nog gewoon even binnenlopen bij mijn bank?
Word ik nog op een persoonlijke manier geholpen?
Kan ik snel en zorgeloos overstappen?

Uw RegioBank in Ammerzoden

Wonen & Welzijn Assurantiën

Maak een afspraak

RegioBank

U kunt bij ons terecht voor

Sparen

Sparen bij een kantoor bij u in de buurt. Tegen een aantrekkelijke spaarrente en goede voorwaarden. Dat kan bij RegioBank!

Betalen

Snel en eenvoudig uw betalingen regelen. Via Internet Bankieren, de Mobiel Bankieren app of gewoon op kantoor.
 

Hypotheken

 Bij RegioBank heeft u een hypotheek op maat. Tegen een aantrekkelijke hypotheekrente. U regelt uw hypotheek bij RegioBank!

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2
017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.