De Open Huizen Route op zaterdag 30 september 2017 komt er weer aan! In welke woning ga jij een kijkje nemen? Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je veel woningen vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om je breed te oriënteren!

Onafhankelijk je hypotheekmogelijkheden bekijken, bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. We helpen je graag!

Onafhankelijk vergelijken in de markt loont
De keuze om te vergelijken vinden we bij de aankoop van allelei goederen en diensten heel normaal, maar voor één van de grootste uitgaven die we in ons leven doen, de aanschaf van een hypotheek, vinden we dit minder vanzelfsprekend. Bij de meeste banken kunt u een hypotheek afsluiten, maar dan alleen de hypotheek zoals die betreffende bank deze zelf heeft samengesteld. Datzelfde geldt voor aanbieders op internet die u stimuleren zelf de hypotheek af te sluiten.

Wilt u weten wat voor uw situatie de best passende hypotheek is, neem dan contact met ons op. We vergelijken de voorwaarden voor u. Zoals welke risico-opslagen berekent de geldverstrekker, kunt u de hypotheek meenemen bij verhuizing, wat gebeurt er bij calamiteiten waardoor u tijdelijk de hypotheeklast niet kunt betalen. Zo maar enkele vragen welke belangrijk zijn in uw keuze voor een bepaalde geldverstrekker.
Wonen en Welzijn maakt voor u tot in detail de verschillen zichtbaar. Wat de beste hypotheek voor u is hangt af van uw specifieke wensen en behoeften.