Onze motivatie

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens van jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey , Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. Zo maakt Stichting Make-A-Wish herinneringen die een leven lang mee gaan.

RegioBank – Wonen & Welzijn wil graag een sportieve bijdrage leveren aan dit goede doel. Daarom nemen op vrijdag 25 januari 2019 Chris, Lennart, Jeroen en Tom deel aan de ‘Alternatieve Elfstedentocht’ die plaatsvindt op de Weissensee in Oostenrijk. Als collega’s bundelen zij hun krachten om deze uitdaging te voltooien. Als extra steun in de rug is het team op zoek naar zoveel mogelijk sponsoren. Sponsor je mee?
Ga dan naar https://makeawishnederland.org/actie/1228/elfstedentocht-voor-make-a-wish en doneer!

Namens Team RegioBank – Wonen & Welzijn maar vooral de jonge patiënten wiens leven door jouw bijdrage nét wat mooier wordt: hartelijk dank. Wil je op een andere manier bijdragen aan onze teamprestatie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 073 – 611 2356 of per e-mail via info@wonenenwelzijn.nl.